tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja ihka ensimmäinen blogini!

Yölläpä alkoi uusi vuosi taas kerran ja näin sen kunniaksi aloitan elämäni ensimmäisen blogin! Jo pitempään on tehnyt mieli kirjoittaa, joten kokeillaan mitä tästä tulee! :)

Täällä aion siis kertoilla hevosiin liittyvistä asioista, arjen huippu hetkistä, kuin myös niistä huonommista hetkistä hevosten kanssa. Lähinnä omaksi iloksi, jos kiinnostuneita lukijoita jostain ilmaantuu, niin tervetuloa vain! Omistan siis suomenhevostamman ja sen viime kesäisen varsan. Plus meillä asustaa ylläpidossa shetlanninponi rouva. Teen esittelysivut hepoille jahka kerkiän.
Kuviakin on varmaan tulossa runsain mitoin, (yllätys yllätys kuvaus on kivaa) kunhan saan hankittua tässä kevään mittaan uuden paremman kameran. Vanhalla pokkarilla ja puhelimella otetut kuvat saavat alkuun kelvata.

Tästä tämä nyt ehkä sitten lähtee, blogin nimi tulee ehkä vielä muuttumaan johonkin muuhun, jos tulee hyvä mieleen. Ja tuo osoite tummathummat... se ei välttämättä kuvasta meidän punaisia tammoja ja kirjavaa ponia parhaiten, mutta oli rimmaava ja kiva muuten! 

Onnekasta Uuttavuotta 2013 kaikille tänne eksyneille! 


Jose irvistää.


2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Löysin "vihdoin" blogisi, mukavaa, että aloit kirjoittamaan sitä. Sait tietty heti yhden lukijan lisää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä, enkö olekkaan laittanut sulle linkkiä ?! Kuvittelin ihan et olisin. Hups. :) mut kiva kun löytyi ja vielä kivempi, jos jutut vähääkään kiinnostaa!

   Poista