keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hankintoja.

En meinaa koneelle keretä millään taas. Mut jos nyt :D
Pääsiäisestä piti kirjoitella jo ajat sitten. Siskoni oli täällä ja hän kävi ajamassa Popilla. Minä kävelin mukana (sainpahan ite liikuntaa, hah). Jose pääsi myös pellolle siskoni kanssa, itse rämmin sielläkin saappaat jalassa huh! Nyt pellolle ei oikein olekkaan enää asiaa, hangen pinta on mennyt tosi kovaksi. Menee vuohiset rikki. Nyt vaan odotellaan, että tiet sulaa.

Reipas poni.
Viime viikonloppunahan oli Tampereella hevosmessut. Olin lauantaina toverien kanssa siellä. Ihmisiä oli paljon, ehkä liikaakin!  Näytökset jäi suurimmaksi osaksi näkemättä, mutta shoppailin sentään vähän. Matkaan tarttui muutama tarjous-riimunnaru, magic brush-harjoja, kumipäällysteiset ohjat, pinkki ruokavati ja kouluraippa. 


  


Eilen käväisin myös Raision Biltemassa kurkkaamassa heppatavaravalikoimaa. Sieltä jäi käteen harjakassi, pari harjaa, hikiviila, satulateli ja riimu. (+uusi heinäkassi) En ole niin merkkiuskollinen hevostavaroiden suhteen, mutta katsotaan nyt kuinka kestäviä tarvikkeet ovat. Sittenhän sen tietää kannattaako tuolta ostaa useammin.

Biltema-saalis!
Ostin muuten vihdoin viimein uuden kameran. Pääsiäisenä oli synttäripäiväni, joten annoin itselleni luvan mennä RajalaProshoppiin! Nyt kun vielä opettelen käyttämään tän kameran hienouksia, niin hyvä tulee. 

Hyvää syntymäpäivää minä! :)


Jippu ja Popi 10.4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti