tiistai 23. huhtikuuta 2013

Heräteostoksia (+yksi harkittu!)

Kissa katsomassa mahtoiko hän saada mitään.

Viime viikolla bongasin facebookissa Myydään/ostetaan heppajuttuja-ryhmässä myynnissä olevan villaloimen ja kaulapannan. Laitoinkin niistä heti viestiä ja onnistuinpa olemaan nopein, niistä tuli sitten kuulemma muitakin kyselyitä. Mutta siis aivan täysiä heräteostoksia! Tosin loimiahan ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Varsinkin, kun nyt on tuo yksi hevonenkin lisää. Villaloimi on tummansininen ja ihan uusi. Ei kovin paksu, kokoa 155cm. Toinen heräteostos eli nahkainen hevostenkaulapanta voi sekin tulla ihan tarpeeseen, kun tuota varsaa kuljettelee. Turun varsanäyttelyihin ei ole enää montaa viikkoa. Pitäisi sitä ennen lainata koppiakin taas ja treenata Jipun kanssa hieman kyytiin menoa ja ehkä ajaa joku lenkki sen kanssa. 
Maanantaina kävin Turun K-maataloudesta hakemassa uuden talinkon pään kakkostalikkooni (jossa on muuten myös vaaleanpunainen varsi), koska siitä hajosi 5euron halppis pää totaalisesti sunnuntaina. Tämä oli siis se harkittu ostos! :D Pitäähän tallissa kaksi talikkoa olla. Aubiose-merkkisellä karsinat yleensä siivoan. Se on ollut kestävä ja kevyt. Valkosipuli tarttui mukaan puolivahingossa. Edellinen sipuli loppui jokin aika sitten ja ajattelin pitää taukoa sen syöttämisessä, mutta ostin pussin jo valmiiksi, kun kohdalle sattui. Ensimmäinen kerta, kun ostan tämän merkkistä valkosipulia. 


Juttelin K-maatalouden myyjän kanssa myös treenisiloista, koska sovittelimpa tuossa lauantaina Jipulle Josen valjaita. Ne ovat liian isot! Kaikin puolin. Ponin valjaat taas liian pienet. Äh ja höh! Kuitenkin varsaa voisi jo pikkuhiljaa ajolle alkaa opettaa, niin sopivankokoiset valjaat taitavat olla asian A ja O. Täytynee katsella vaihtoehtoja.

Lopuksi vielä lisää pinkkiä. Uudella kameralla on kiva kuvailla, joten tässä syötävän söpöt muoviastiat, joista on kiva syödä välipalaa, ennen karsinoiden siivousta! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti