lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kesä tule jo!

Miken Valo ja Joseliina vuonna 2007 kesälaitumella.
Tänään on ollut kyllä ihanan aurinkoista sateisen viikon jälkeen. Tosin kylmä tuuli vähän jäähdyttää tunteita, mutta kyllä kesä on ollut enemmän ja vähemmän mielessä!

Selailin vanhoja kuvia Josesta ja löysin tämän. Yksi suosikeistani, Jose ja "Mike" (r. Miken Valo s.2004) viettämässä kesää ystäväni isän pellolla, jossa Jose vietti yhteensä neljä kesää. Tosin aina eri kaverin kanssa. On ikävä näitä aikoja ja tuota laidunta, muutettuani tänne toiselle puolelle suomea, Jose on ollut paljon vähemmän laitumella kesäisin. Suunnitelmissa onkin, jos saisi jonkun pellon vuokrattua laitumeksi.

Nyt on kevään masentavin aika, kun on märkää. Hevosteni tarha on aivan mudassa. Metsäpohja on mukava kesällä, kunhan vähän kuivahtaa. Isot tammat (Jose ja Ralli) ovat mielissään piehtaroineet mudassa, mikä ei lämmitä minua kovinkaan paljon! :D Karvanlähtö+muta = Kamala yhdistelmä!

Aamulla kävin ratsastamassa ensin Rallilla ja sen jälkeen Josella. Mutta siitä kirjoitan illalla oman postauksensa. Jipun kanssa tarttis harjoitella varsanäyttelyä varten, kävelytystä ja paikallaan seisomista ja tietysti sitä nätisti ravaamista. (Työtä riittää!) Myös valjaita on tarkoitus varsalle sovitella pikkuhiljaa päälle. 


Pitäisi myös ideoida tälle blogille uusi valoisampi ulkoasu. Omat kuvan käsittelytaidot on ikävä kyllä TODELLA surkeat! Jonkun nätin bannerin kun saisi väsättyä, missä olisi joka hevosesta kuva... Ja sitten tämä fontti! Vaikka kirjoitaisin tekstin millä fontilla tahansa, niin julkaistessani tekstin, fontti on eri. Tommonen mistä en yhtään tykkää. Apua ? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti