keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Jippu 1v.

Yksi suosikki kuvistani. 
Jippu täytti virallisesti eilen 30.4.13 vuoden! Äkkiä on aika mennyt, koska vastahan varsa syntyi! Toisaalta taas tuntuu, että se olisi ollut meillä aina. Synttärien kunniaksi koitimme ottaa rakenne kuvaa varsasta, mutta sepä oli miltei mahdoton tehtävä. 

Ennen kuvan ottoa harjattiin ja kammattiin. Harjoittelimme myös jalkojen pesua vesiletkulla. Yllätyin iloisesti miten hyvin varsa antoikaan jalkoja huuhdella, kun sai samalla mussuttaa porkkanaa. Hieno lapsi! Puimme suitset ja sitten pähkäilin sopivaa riimunnarua kuviin. Valitsemani ei sovi yhtään kuviin, mutta on varsalle mukavampi kuin painava ketjunaru, joka jostain ihmeensyystä löytyy jatkuvasti hevosen suusta...  Minulla onkin pieni kriisi, että minkälaisen taluttimen laitan kahden viikon päästä näyttelyihin. Voi olla, että laitan suitsiin silloin ohjat ?

Varsa oli hieman eläväisellä tuulella, joten kuvaaminen ei ollut helppoa!

Sitten kuvaamaan. Pitelimme Samulin kanssa vuorotellen Jippua ja toinen koitti kuvata. Voin kertoa, että ei ollut helppo tehtävä! Varsa oli innoissaan pihalla menossa joka suuntaan tai etsimässä maasta vihreitä korsia. Mutta jonkin näköisiä räpsäyksiä saatiin, ei mestariluokkaa, mutta näkee niistä myöhemmin miltä varsa on näyttänyt. :) Minun piti myös mitata säkäkorkeus eilen, mutta se unohtui kaiken keskellä.


Älkää katsoko minun tallivaatetusta kuvissa, kuraiset kamppeet ja pipo syvällä päässä. Seuraava kriisin aihe onkin se, miten itse pukeudun tuleviin varsanäyttelyihin. Lempikenkäni eli nuo punaiset nokian saappaat taitavat jäädä kotiin! 

6 kommenttia:

 1. Onnea Jipulle! :) Hän näyttää vielä niin pieneltä ja sievältä, suloinen tamma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jippu kiittää! :) Ai pieneltä ja sievältä, melkeen kaikki on sitä mieltä, että se on iso ku mikä. Mä en osaa sanoa, kun ei oo vertailukohdetta. :D

   Poista
 2. On sillä vuotiaaksi aivan ihanan tuuhea harja! Onnittelut!
  -H

  VastaaPoista
 3. Kiitämme. :) Jipulla tosiaan on nättiharja, toisin kuin Josella, joka on kevään tullen pudottanut puolet tukastaan.

  VastaaPoista