sunnuntai 25. elokuuta 2013

Puuhastelua.

Puhelimen kamera ei taitanut valotusta kovin hyvin.
Tänä aamuna otin vesiletkun, fairyn ja tiskiharjan käteen, kokosin kaikki tyhjät ämpärit, ruokakipot ja muut kupit ulos nurmikolle ja pesin ne! Tämä on ollut suunnitelmissa koko kesän, mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Olipa urakka, reilusti yli tunnin sain pesuun kulumaan. Fairykin vaahtoaa niin kivasti vaikka käytössä oli vain kylmää vettä. Psst; ei kerrota kellekkään, että meidän piha lainehtii tiskiaineessa... Mutta puhdasta tuli!

Innoittajana tämän työn aloittaimiseen saattoi toimia 40kiloa ruokintakalkkia, jonka Agrimarketista ostin tällä viikolla. (Jipun ruokaan aion kalkkia alkaa hieman lisäämään). Tarkoitukseni ei ollut ostaa tälläistä "jättisäkkiä", mutta koska 6kilon ämpäri ruokintakalkkia olisi maksanut yli kaksinkertaisen hinnan tähän säkkiin verraten oli valinta selvä... Piti siis pestä vanhoja mm. valkosipuliastioita, jotta saan kalkin pakattua kannellisiin ämpäreihin, pois tuosta säkistä. 
40kg kalkkia.
+Viikon tapahtuma katsaus; Jipun olen kerran ohjasajanut, meni hienosti. Kerran kävimme talutuslenkillä tuossa pihatiellä, ei mennyt hyvin. Varsa sähläsi koko ajan omiaan. Kohta tuo viereinen pelto puidaan, pääsemme sitten varsan kanssa sänkkärille pyörimään toivottavasti. 

Popi alkoi ontua alkuviikosta ja kutsuin kengittäjän paikalle. Ponilla oli kaviossa pieni paise, josta ei kuitenkaan tullut ihan varmuutta oliko se uusi vai joku vanha, joka on uudelleen "herännyt kiusaamaan". Kaviota ollaan nyt sitten uitettu betadinevesisuos liuoksessa päivittäin ja on se onneksi jo parempi. Popi on onneksi super fiksu poni ja antaa hoitaa itseään ilman temppuilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti