torstai 5. syyskuuta 2013

Keskiviikon juttuja.

Eilen otin ponin liinaan pikaisen harjauksen jälkeen tarkoituksena mennä pellolle ottamaan siitä muutama kuva järkkärillä puhelimen kameralla. Ihana Canonini kertoi vain "vaihda akku". Olin unohtanut ladata sen. Ei siis auttanut tyytyä kuin samsungin huonoon kameraan. Onneksi hyvässä valossa kuvista tulee ihan siedettäviä. 

Popia olisi enemmän kiinnostanut syöminen, kuin poseeraaminen, mutta muutaman julkaisukelpoisen otoksen sain napattua. Ponitamma on kasvattanut jo melkoisen turkin itselleen. Ainakin jos hevosiin vertaa. Ei tule heti kylmä. Otsaharja on rouvalta myös kadonnut kesän aikana, ehkä se taas talvella tuuheentuu?Jipun kanssa käväisimme myös pellolla, varustuksena naruriimu ja liina. Otettiin vähän talutusharjoituksia: opeteltiin peruuttamaan pienestä narun heilautuksesta (tämä hiukan vaiheessa vielä) ja otettiin pysähtymisiä ja liikkeelle lähtöjä. Varsa kun on keksinyt uuden jutun jumittamisen. Olin ihan tyytyväinen loppujen lopuksi, vein takaisin tarhaan varsan, joka oli kuulolla ja huomio myös taluttajan tekemisiä, eikä koittanut haahuilla omia teitään ja joka käveli siivosti vieressä, eikä koittanut repiä itseään ojan varteen syömään. Lisää treeniä vaan, kun nuoren tamman päästä nämä asiat tuppaavat haihtumaan aika nopeasti. 

Ps. Tiistaina kävi sähkömies ja saatiin talliin poistoilmapuhaltimet paikalleen. Eilen saimme kalterit Jipun karsinan ikkunaan, joten tallissa alkaa olemaan tälle kesälle kaikki tehty. Lämminvesivaraaja on vielä haaveissa asentaa tänä syksynä, mutta se ei vaikuta hevosten sisälle pääsyyn onneksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti