sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Erilaisia hommia ja kuvailua + taas kerran aidantekoa.

Lauantai oli ihanan kesäinen päivä näiden kylmien ja sateisten päivien keskellä. Tästä reipastuneena sain inspiraation mennä siivoamaan tallia. Tyhjensin karsinat, lakaisin lattiat ja kotin saada isoimmat hämähäkin verkot pois katosta. Vesihuoneen ja satulahuoneen siivous jäi vielä tekemättä, mutta kyllä ne ehtii. Lisäksi ajattelin pestä karsinoita ulkopuolelta kevyesti, koska seinät ovat täynnä kissojen kuratassujen jälkiä, kun ne loikkivat seinien päälle.

Tyhjennetty karsina.
Koska meillä oli kuorma-auto jo valmiiksi pihalla talon remottitarvikkeiden hakemisen takia, kävimme illalla tyhjentämässä lantalavan. Se olikin jo melko täynnä. Voi syksyllä sitten aloittaa puhtaalta pöydältä "tyhjältä lavalta"...  

Pihatieltä illan jo hämärtyessä napattu kuva.

Utelias kisu.
Tänään ei sitten enää valjennutkaan niin kesäinen aurinkoinen päivä kuin eilen, mutta ei se mitään. Sadekamppeet niskaan ja auto kohti Josen ja kumppaneiden kesälaitumia. Isolta laitumelta puuttui vielä aitalangat, jotka kävimme nyt porukalla asetamassa paikalleen. Pian hepat pääsevät tähän paratiisiin! On ainakin tilaa kahdelle suokille ja pienelle ponille, melkein voisi tulla enemmänkin kavereita tänne. Aidan aluset täytyy vielä raivata ja hankkia akkupaimeneen uusi akku, sitten kaikki olisi valmista. Elätän toiveita, että hevoset voivat laiduntaa elokuunkin vielä täällä.
Ruokaa riittää.

Näkymää portilta.

Popi.

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Ja mä niin tykkään sun tallista. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Innostuin lauantaina kokeilemaan kameran säätöjä ja sain kuin sainkin jotain omasta mielestä onnistuneita kuvia.

   Minäkin tykkään meidän tallista nyt kun viime kesänä saatiin siellä vähän remontoitua, kattokorkeus saisi olla isompi, mutta kyllä näinkin pärjätään. Vielä kun joku räjäyttäisi seinään yhden oven lisää, mikä on ollut suunnitelmissa. :)

   Poista