keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kesä(iset?) kuulumiset.

Harmillisen koleat kesäsäät. Hevoset ovat viettäneet enemmän ja vähemmän aikaa sadetakit niskassa. Sunnuntain +5astetta ja kaatosade saivat jo miettimään, että mitenköhän käy, onko koko kesä samanlaista? Noh, eipähän ole ötököitä hevosten kimpussa, jos jotain positiivista tästäkin haluaa hakea...

Uhkaava ukkostaivas.
Onneksi maanantaina iltapäivällä oli sen verran kaunis ilma, että uskaltauduin ratsastamaan Josella. Metsään ei uskallettu lähteä samoilemaan, koska siellä olisi varmaan ollut sateiden jäljiltä upottavan pehmeää ja liukasta. Mentiin ihan vain hiekkatiellä, tosin sitäkin sen verran pitkälle, etten ollut aiemmin edes siellä käynyt. Jose oli aika reipas. Vauhtia lisäsi varmaan myös se, että Esteri jäi huutelemaan peräämme kuin pikkuvarsa. Se ei jostain syystä kelpuuta ponia ollenkaan seuralaisekseen, vaan kaveeraisi vain Josen kanssa. 

Jose odottelemassa varusteita.
 Jipulle ja sen islantilaiskumppaneille viriteltiin yksi ilta uusi nuolukivi. Löysin agrista kiven, jossa oli vitamiineja ja hivenaineita. Ennen laitumella on ollut sellainen kivennäisämpäri, mutta jostain syystä se kuluu aina nopeasti loppuun (olisikohan sillä jotain tekemistä asian kanssa, että jostain syystä varsat tykkäävät kaivaa sitä etukaviolla...?). Nyt nuolukivi oli ripustettavaa mallia ja kyllä se olikin heppojen mielestä herkullinen, kun ne pääsivät sitä maistamaan. Kuolavaluen, silmät puoliummessa ne sitä nuoleskelivat. Saas nähä kauanko tämä niillä riittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti