tiistai 30. syyskuuta 2014

Syyskuvia.

Joseliina
Miksi minulta katoaa syksyn tultua kuvailu innostus melkein kokonaan? Kun on pilvistä ja hämärää jo aikaisin ei tule ulkoilutettua kameraa ollenkaan niin usein, kuin kesällä. Hevoset muuttuvat karvaisiksi ja luonto lakastuu. Sunnuntaina kauniin aurinkoisena iltapäivänä kiertelin hevostarhassa kuitenkin kamera kaulassa. 
Popi tuli ihmettelemään kameraa.
Jippu pääsi kosketus etäisyydelle kissaa - harvinaista. Yleensä kisut juoksevat karkuun.
Jose
Popi - pudonneet lehdet imuroidaan tarkasti tarhasta.
Tytär...
... ja sen äiti.
Syyskuvioihin kuuluu hevosten madotus - myös heisimatoja vastaan. Ja loka-marraskuussa hampaiden hoito ja rokotukset. Lisäksi Jose saa talvikengät kavioihinsa, sitten alkaa näyttää siltä, että talvi voisi tulla. Popi on tällä hetkellä ilman kenkiä, mutta jos tulee kamalat jäätikkökelit, niin ponillekkin laitetaan varmaan hokit alle. 
Jose <3
Sunnuntaina olin muuten Ypäjällä hevosten lihashuolto ja hyvinvointi-luennolla, jossa puhujana oli eläinfysioterapeutti Heli Hyytiäinen. Vaikka luento oli neljätuntinen, aika meni todella nopeasti ja tuntui että aihetta ei keretty kuin kevyesti pintaraapaista. Ajatuksia tietysti heräsi ja jäi pyörimään mieleen. Mitään suuria ahaa-elämyksiä ei ehkä tullut, mutta ei asiatiedon kuunteleminen ikinä hukkaan mene. 

2 kommenttia:

  1. Voi luoja miten kaunis jippu on tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jippu on meidän Prinsessainen ja neiti päivänsäde! :)

      Poista