perjantai 21. marraskuuta 2014

Höpinää tästä hetkestä.

Uteliaat Jippu ja Popi.
Päivät menevät todella nopeasti, liekö siksi koska vauva ja hevoset pitävät minut kiireisenä. Lisäksi hevoshierojakurssin loppukoe ja viimeinen kurssi kerta häämöttävät jo edessä... Pitäisi siis ehtiä vielä lukea siihen kokeeseen latinaa ja kerrata kaikki muu materiaali mitä ollaan saatu. Toisiksi viimeinen kurssikertahan jäi minulla väliin. Onneksi en uskaltanut lähteä Kauhajoelle, koska juuri sinä viikonloppuna vauva päätti syntyä.

Mieli tekisi mennä jo Josen kanssa maastoilemaan, mutta en ole ehtinyt vielä. Nyt saattaisi jo uskaltaa istua satulaan. heh... Tallin ja tarhan siivoukset ja hevosten ruokinnatkin vievät oman aikansa päivistä ja mieheni tulee sen verran myöhään kotiin, että on jo hämärää. Ei tee mieli lähteä ratsastamaan "pitkästä aikaa" tuonne pimeyteen, vaikka normaalisti pimeälläkin ratsastelen. Myöskään Jipun kanssa ei tee mieli lähteä touhuamaan säkkipimeään. Mutta ehkäpä viikonloppuna?
Jipun mielestä lastenvaunut on vähän jännät, varsinkin kun sieltä jotain ääntäkin taisi kuulua.
Tämä hetki on nyt tälläistä. Täytyy nauttia ajankohtaisista pienistä arkisista asioista nyt. En jaksa paljoa miettiä tulevaa, päivä kerrallaan. Ehdin kyllä touhuta hevosten kanssa taas enemmän, kun vauva hieman kasvaa ja hänelle tulee jonkinlaiset rutiinit. Kevään tullen aletaan Jipun kanssa varmasti käymään ahkerammin kentällä ja mietitään ratsujuttuja varsan tullessa jo 3-vuotiaaksi. Niin se aika vaan etenee, vastahan sekin oli pikkuvarsa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti