torstai 12. helmikuuta 2015

Haaste; Mitä haluaisin...

Sain haasteen Pienenpieni Pätkis-blogista
Tehtävä on yksinkertaisesti kertoa mitä haluaisi... 
Kuva viime viikolta. Ihana aurinko!
Hmm.

1. Haluaisin vuorokauteen enemmän tunteja! Aika tuntuu loppuvan joka päivä kesken, eikä nukkumisestakaan aina viitsisi niin paljon tinkiä... Kun on koko päivän mennyt hullunlailla paikasta toiseen tai viihdyttänyt vauvaa ja hänen nukkuessaan kiitänyt ympäri pihaa hoitamassa hevosten juttuja on ihana iltaisin lysähtää sohvalle hetkeksi tv:n ääreen. Kokonaisen yön nukkuminen olisi myös ihanaa. No joskus sitten.

2. Toivon tosiaan, että Jipun kavio paranisi nopeasti ja päästäisiin jatkaan harjoituksia. Tilanne näyttää hyvältä, mutta kavion kasvu on aika hidasta. Uusi satula odottelee edelleen satulahuoneessa parempaa testausta.

3. Olisi kiva, jos sää olosuhteet vakaantuisivat, tulisi joko lunta vielä hetkeksi ja talvi tai sitten sulaisi kaikki ja koittaisi kevät! Jääkeli on kurja.

4. Materiapuolelta jos mietin mitä haluaisin tällä hetkellä kovasti, niin mainittakoon että minuun on iskenyt paha puhelinkuume! Uusi puhelin olisi saatava, mutta minkälainen? Lisäksi parempi objektiivi kameraan on ikuisuushankinta-listalla. Miksi en oo saanu aikaseks hankittua tätä? Uusi auto ois kans kiva jne... 
Jippu tossuineen. Tälläistä oli vielä viime viikolla. Nyt on jäljellä jäätikköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti