sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hevostarhassa tapahtuu + messut!

Tällä viikolla myrskysi keskiviikkona. Se ei aiheuttanut muuta vahinkoa, paitsi kasvihuoneestamme irtosi muutama seinälevy. Eivät onneksi hajonneet. Torstaina kaatuikin puita sitte senkin edestä, kun sähköyhtiön toimesta virolaiset puunkaatajat tulivat siivoamaan avolinjan vieripuut pois. Olin tai olen yhä tästä hieman murheellinen, kun hevosten tarhasta tuli niin avara ja hyvät säältä suojaavat kuuset on nyt kaadettu.  No pääseepähän aurinko paistamaan paremmin - jos joskus paistaa. Sähkölinja menee siis suoraan hevostarhan läpi. Muutama "kaadetaan"-tuomion saanut kuusi jäi tosin vielä pystyyn, koska nämä puunkaatajat eivät voineet irrottaa talomme sähköjohtoa, joka oli edessä. 
Ennen

Jälkeen.
Kuvat on hippasen huonoja, kun ovat eri kuvakulmasta, mutta oudon näköistä on, kun isot puut ovat poissa. Hepat olivat torstaiaamupäivän tallin suojissa. Muuten ovatkin olleet jo torstaista saakka yöt ulkona, kun on ollut kivat ilmat. Saa nähä miten ensi yö, nyt sataa ainakin vettä. Laitoin olkia makuualustaksi katokseen. Varsinkin Jippu tuntuu rakastavan olkipetiään ja nukkuu siellä ahkerasti ja paljastuu aina hännästä roikkuvista oljista!
Nätisti puunkaatajat ovat laittaneet tarhan aidan takaisin paikallee, purettuaan sen työnsä ajaksi.

Popi ihmettelemässä runkoja.
Sitten ne messut... Lauantaina ihmisiä oli taas tosi paljon. Meillä oli lastenvaunut matkassa ja niiden kanssa oli kyllä välillä tosi hankala päästä eteenpäin. Ja sori vaan kaikille, kenen varpaille ajoin! hehheh... Oltiin vähän omasta aikataulustamme myöhässä, eikä keretty sisälle katsomaan ekoja näytöksiä, koska ulkona oli tosi pitkä jono, eikä meillä kaikilla ollut ennakkolippuja, että oltaisi päästy suoraan sisälle. Rotuesittelyt, vikellysnäytös, Joensuun kunkkarien esittely ja osa estekisoista tuli katsottua. Minun oli tarkoitus tehdä messuilta enemmän ostoksia kuin koskaan, mutta eipä sieltä sitten löytynyt wintec-satulan kaaria, eikä semmoisia kuolaimia joita Jipulle etsin. Mukaan tarttui kuitenkin söpöt heppasukat vauvalle, lilaheinäpussi, kaksi piikkisukaa ja kasa erilaisia esitteitä ja namia. 
Heppasukat pitkällä varrella.
Tänään oltiinkin sitten puutarhamessuilla - kyllä jalat kiittää tästä messujen kiertämisestä. Huh sanon minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti