lauantai 9. toukokuuta 2015

Kuulumishöpinää

Pienet kuulumiset tähän väliin. Jippu pääsee näillä näkymin osallistumaan ensi viikolla match show-kehään, sekä hippoksen varsanäyttelyyn. Se ei ole ontunut enää aikoihin, kaviota on pidetty puhtaana ja varsa on tarhaillut pikkutarhassa toffelit jaloissaan ja yöt hevoset ovat majailleet sisällä, jolloin Jipulla on ollut liimapintelikääre kavion päällä. Iltaisin betadinepesut ja kääreen vaihto. Ollaan taas voiton puolella, uskoisin. Koitin jo päästää Jipun toisten kanssa tarhailemaan, mutta meno oli niin villiä, ettei toffelit (soft-ridebootsit) meinanneet pysyä jaloissa, joten oma postimerkki on ollut se vaihtoehto. Saas nähä miten minua viedään näyttelyissä, kun virtaa on saattanut jäädä varastoon pienessä tarhassa ollessa...

Kengittäjä tulee meille ensi viikolla tsekkaamaan Jipun kavioita ja kengittää sitten samalla Josen. Se saa vihdoin kesäkengät. Tai eihän sillä onneksi hokkeja enää ole... Viljarshopista tarttui eilen uudet kengät mukaan sille. Huittisissa oli Hullu yö ja sen kunniaksi Viljarshopin myymälän pihassa oli söpöjä minihevosia varsoineen. Popi tuntuisi varmaan suurelta näiden rinnalla.
Minihevoset varsoineen Viljarshopin pihalla. 
Illalla olin vielä kaverini luona ratsastamassa hänen islanninhevostammallaan. Harpa on esiintynyt täällä blogissa aiemminkin mm. täällä ja täällä (*klik*) Tamma oli reippaalla tuulella ja sen kanssa oli mukava kokeilla tölttiä ja laukkaa, kun se oli kerrankin menopäällä. Lisäksi saatiin tehtyä ehkä muutama askel ihan kivaa pohkeenväistöä. 
Minä ja Harpa eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti