tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lähitapiolan "uusi hevosvakuutus"...

Viime viikolla postilaatikkoon oli tipahtanut lasku lähitapiolasta. Jipun vakuutusmaksu ja saatekirje, jota olin jo hieman harmissani odotellutkin. Lasku sisälsi siis ilmoituksen, että vanha hevosvakuutus on irtisanottu ja ohessa on tietoa uudesta vakuutuksesta ja laskun maksamalla hyväksyy uudet ehdot.
En ihan sulata tätä en. Mielestäni ei ole oikein, että vakutuusyhtiö kiristää vakuutusehtoja, pudottaa korvattavia asioita pois, muuttaa omavastuuasioita ja kaiken huipuksi tadtadadaa hinta tietenkin NOUSEE! Lisäksi en voi ymmärtää, että kaikkien hevosvakuutuksille ei ilmeisesti käy näin. Kaverin heppa, Jipun kanssa samoihin aikoihin syntynyt, saa pitää vanhan vakuutuksensa???
Aion irtisanoa Jipun vakuutuksen lähitapiolasta. Olen jo tutkaillut muita hevosvakuutuksia eri yhtiöistä, mutta ainakin if:issä ja fenniassa pitää olla kotivakuutus, jotta voi vakuuttaa eläimen. Eikä me olla nyt vaihtamassa muita vakuutuksiamme mihinkään. Voipi olla, että Jippu vakuutetaan pohjolassa, minun täytyy vielä tarkastella asiaa. En tiedä saanko parempaa vakuutusta, mutta jos edes samanlaisen halvemmalla... Voihan kiukku! *ärinää ja murinaa*

2 kommenttia:

 1. Mä en oo kuullut kun huonoa näistä eläinvakuutuksista, niin mulla ei ole millään eläimellä mitään vakuutusta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Voittoa kai ne vakuutusyhtiöt tavoittelee ja hevoset ja voiton teko on hankala yhtälö! :D
   Katsotaan nyt miten tässä käy, olen ajatellut, että vakuutusmaksujen hinnalla käy jo pari kertaa vuodessa klinikalla...

   Poista