keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Levotonta.

Meillä on ollut hieman levotonta hevosten keskuudessa. Jippu ja Ruuna riitelivät ruoka-aikaan niin, että tein tarhaan väliaidan. Naarmuja alkoi olla liikaa. Omani ovat toisella puolella tarhaa ja Ruuna toistaiseksi yksin. Ruuna höykytti ponia siihen malliin, että meiltä jäävät Loimaan näyttelyt nyt väliin, koska mielestäni poni, jolta puuttuu selästä karvaa suuria läiskiä, ei ole edustuskunnossa. Ruuna haukkasi ponia muutaman kerran aika mojovasti. No näitä sattuu, keväällä on uudet kauneuskisat ja uudet karvat toivottavasti? Yritän myöhemmin yhdistää porukan uudelleen, kun hevosmäärä on sellainen, että saadaan heinäautomaatti kunnolla käyttöön. Nyt se on ollut jo ruunalla käytössä hetken.
Popin uusi kampaus :(
Maanantaita en odota saapuvaksi, siitä tulee rakas päivä. Ehkä raskain ikinä. Meillä on ollut pihan reunassa nyt viikon verran kuoppa odottamassa. Maanantaina tulee eläinlääkäri. Josen on aika lähteä kohti vihreämpiä niittyjä. Vaikea päätös on tehty. 

4 kommenttia:

 1. No voi harmi, onneksi karva kasvaa takaisin. Joskus on vaan parempi erottaa hevoset toisistaan jos ei sopua synny.

  Ja voimia tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos voimia tässä tarvitaan. Ja paljon...
   Elätän toivoa, että tää porukka tulee myöhemmin toimeen. Tuntuu että sekä Jippu, että Ruuna kilpailevat kumpi saa olla Josen kanssa ja varsinkin ruuan jako hetkillä tilanne kärjistyy. Jos ei tule niin sitten täytynee rakentaa toinen katos ja hankkia toinen talvimallin vesikuppi.

   Poista
 2. harmi että loimaan näyttelyt jäävät teiltä väliin, ihan ymmärrettävää kuitenkin :)

  superpaljon voimia maanantaille! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harmittaa kyllä, mutta toivottavasti päästään keväällä osallistumaan johonki kauneuskisoihin sitten. Uudet karvat ja uudet kujeet...

   Kiitos, maanantai tulla lähestyy päiväpäivältä. :(

   Poista