tiistai 18. huhtikuuta 2017

Messut ja muita mietteitä

Hevoset-messuilla tuli taas vierailtua sunnuntaina. Ihmisiä ei ainakaan ollut liikaa, tungos ahdistaa. Näytöksiä tai luentoja ei tällä kertaa tullut seurattua juuri ollenkaan, mutta ostoksia tein enemmän kuin ikinä messuilta... (Pitäisi varmaan enemmän katsoa niitä näytöksiä, niin ei tulisi messut niin kalliiksi, haha)

Ostin itselleni jo ulkoa hevarilta ihanan pinkin fleece-hupparin. Sisältä löytyi ponille fullneck-fleece, fleecevuorinen sadeloimi erillisellä kaulakappaleella ja riimu. Jippu sai tuliaisiksi chiaa, munkinpippuria, bentoniittisavea, ade-vitamiinia ja probio-purnukan. Ja näiden lisäksi muuta pientä sälää...

Tämän ostoksen ripustin Jipun karsinaan oveen. Osuva teksti.
Perjantaina olisi edessä Jipun mahan tähystys. Jännittää jo hieman se paastotus ja minkälaiseksi neiti muuttuu, kun ei saa ruokaa, miten matkustus sujuu ja mitä mahasta löytyy, entä jos ei löydykkään? Noh, ei auta kuin ajatella, että hyvin se menee ja asiat selviää. Nyt on taas muutamana yönä mennyt häntä sotkuun, vettä tulee ilmeisesti taas kakan mukana. Progut loppui, johtuuko tämä siitä vai siitä, etten ilmojen lämmetessä ole enää tarjoillut päivisin lämmintä pellava-vettä? Vai jostain ihan muusta, tiedä näistä. Vai onko hiekkaa kenties taas mennyt suolistoon? Äh.
Pieniä virikkeitä
Aiheesta miljoonanteen; meillä loppui nyt säilöheinät ja tästä laidunkauden alkuun mennään kuivanheinän voimin. Säilöheinää saattoi antaa vähän suurempia määriä, sen ollessa kosteaampaa, kuin kuivaheinä. Ostin kärkkäiseltä heräteostoksena alla kuvassa olevan heinäpussin, jossa toisella sivulla verkko. Ajatuksena, että laitan osan Jipun yöheinistä tähän, jotta syöminen kestäisi aavistuksen kauemmin. En uskalla sille normaali verkkoa laittaa, kun se on etujalkansa kanssa joka paikassa ja kenkä voi jäädä verkkoon kiinni. Onneksi tämä kapistus ei maksanut kuin 15euroa, koska ekan yön jälkeen verkko oli jo irti alareunastaan ja sitten seuraavana yönä oli jo pohjakin ratkennut... Eli 2 yötä ja roskiin.

2 kommenttia:

  1. Miten tähystys sujui? Löytyikö hiekkaa? Entäs haavaumia... Toivottavasti ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittelen siitä heti kun ehdin, toivottavasti huomenna. Löydöksiä oli, ikävä kyllä...

      Poista